DOLAR 32,3383
EURO 35,124
ALTIN 2233,808
BIST 8731,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Kolombiya’da Radamel Falcao şaşkınlığı!

Galatasaray’ın Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçta oyuna sonradan giren, ardından sakatlanıp kenara alınan Radamel Falcao, ülkesi Kolombiya’da da gündem oldu.

Kolombiya’da Radamel Falcao şaşkınlığı!
03.01.2021
15
A+
A-

Galatasaray’da Radamel Falcao’nun oynadığı maç sayısından çok maç kaçırması gündem olmaya devam ediyor. Tecrübeli futbolcunun Antalyaspor maçında sakatlanıp oyundan çıkmasını ardından Galatasaray taraftarları, sosyal medyada Falcao’yu eleştiren birçok yorumda bulundu.

Maçın ardından Tugay Kerimoğlu, yayıncı kuruluşta yaptığı yorumlarda Falcao’yu eleştirirken ”Bir vücudun sahip olduğu güce ne kadar sahipsen, kendi doktorun olursun. Hazır olmazsan, söylersin, yoksa bu ortaya çıkar. Bunu teknik direktör söyleyemez, senin doktora söylemen lazım. Falcao büyük düşüncelerle geliyor, karşılığını alamadığınız bir Diagne var. Oğulcan yüzde 100’ünü vermeye çalışıyor ama eksik olan bölge tam olarak karşılığını bulamıyor.” sözlerini kullanmıştı.

”2020 HAYAL KIRIKLIĞIYDI, 2021’E DE KÖTÜ GİRDİ”

Radamel Falcao’nun 2 aylık sakatlıktan dönüp tekrar sakatlanması, ülkesi Kolombiya’da da geniş yer buldu.

Kolombiya basını, Falcao’nun bu sezon sadece 5 maça ilk 11’de başlayabildiğini hatırlatırken ”Sakatlanması hayal kırıklığı yarattı. Aylar sonra oynayabildi ama sadece 32 dakika sahada kalabildi. 2020’de Türkiye’de hayal kırıklığı yarattıktan sonra 2021’e de kötü bir başlangıç yaptı.” sözleri kullanıldı.

Kolombiyada Radamel Falcao şaşkınlığı Hayal kırıklığı...

SAKATLIĞI NE KADAR SÜRECEK?

Öte yandan Radamel Falcao’nun 4 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Kolombiyada Radamel Falcao şaşkınlığı Hayal kırıklığı...

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com’da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna…

Galatasaray Haberleri Son dakika haberler
Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.