DOLAR 32,3331
EURO 35,168
ALTIN 2240,839
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Maske uyarısı yapan doktora saldırı

İzmir’de özel bir tıp merkezinin acil servisinde görevli Dr. Hüseyin Nacar Mutlugüleçler, muayene ettiği çocuğun yanındaki yaşlı kadını maske takması ve çocuğu kirli ayakkabıyla muayene masasına oturtmaması yönünde uyarınca saldırıya uğradı. Çocuğun amcası kapının önüne çıkan doktorun başına taş attı. Yarılan kafasına meslektaşı oğlu tarafından 8 dikiş atılan Mutlugüleçler, şikayetçi oldu.

Maske uyarısı yapan doktora saldırı
03.01.2021
59
A+
A-

Karabağlar ilçesindeki özel bir tıp merkezinin acil servisinde görevli doktorHüseyin Nacar Mutlugüleçler, iddiaya göre çocuk hastasını muayene ederken, beraberlerinde bulunan hasta yakını yaşlı kadını maskesini takması yönünde uyardı. Daha sonra ise kadın, çocuğu muayene masasına kirli ayakkabılarıyla çıkardı.

Doktor Mutlugülergeç, kadını bir kez daha uyarmak zorunda kaldı. Muayenenin ardından kadın çocuk ile odadan çıktı. Kısa süre sonra ise çocuğun amcası, muayene odasına girip doktora tepki gösterdi. Bağırarak hastane kapısına çıkan amca, arkasından gelen Mutlugüleçler’e yerden aldığı taşı attı.Taşın başına isabet ettiği doktor yaralandı. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Mutlugüleçler’in yarılan başına meslektaşı olan oğlu dikiş attı.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan ve başına 8 dikiş atılan Mutlugüleçler, “Güzelce muayene ettim, tedavisini yaptım. Reçetesini yazdım ve ikazlarda bulundum. Güzel şekilde sohbet ederek ayrıldı. Derken hastanın yakını olduğunu iddia eden birisi, ‘Sen benim büyük anneme neden bağırıyorsun’ diyerek geldi. Ben sadece ikaz ettiğimi söyledim ancak tehdit etmeye başladı. Tehditlerden sonra küfürler başladı. Kapının önüne kadar çıktık ve bu arada 155’in aramasını çalışma arkadaşlarıma söyledim. Kapının önünden gitmesini söyledim. Yerden kaptığı bir taşla bana vurdu. Kafama bir darbe aldım. Benim oğlum da doktor ve dikişlerimi o yaptı. Ciddi bir yarık var. Yüzümdeki kanamanın resmi de var. Ben hastayı maskesiz olduğu için ikaz ettim, arkasından kirli ayakkabılarla muayene masasına çıkarmaya çalıştı. Ben de ‘Onları çıkarın biz orada bebekleri muayene ediyoruz’ dedim. ‘Kendi yatağınıza ayakkabıyla girer misiniz’ dedim. Bütün hepsi budur. Şikayetçiyim” dedi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.