DOLAR 32,3407
EURO 35,0996
ALTIN 2239,009
BIST 8885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Meme ve karın estetiği birlikte yapılabilir

Aynı operasyonda meme ve karın estetiği bir arada yapılabilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, kombine estetik operasyon ile hastaların birden fazla estetik sorunu aynı operasyonda tedavi edilebiliyor.

Meme ve karın estetiği birlikte yapılabilir
06.08.2020
5
A+
A-

Kişinin ihtiyacına göre meme estetiği ile karın estetiği aynı anda tek ameliyatla yapılabilir. Meme büyütme ve karın germe cerrahi ve cerrahi olmayan teknikler kullanılarak kombine bir şekilde düzeltilebilir. Meme estetiği, karın germe, kol germe ya da yağ aldırma estetikleri bir arada kombine edilebilir. Bunun dışında yüz germe, göz kapağı ile kaş kaldırma ya da alın germe operasyonları aynı operasyonda yapılabilir. Ayrıca burun ile çene estetiği operasyonları birleştirilebilir. Burun estetiği ile birlikte ihtiyaca göre dudak, çene, elmacık kemiği dolgunlaştırma işlemleri de gerçekleştirilebilir.

Kombine estetik operasyonları iyileşme süreçlerini birleştirir. Kişi iki farklı operasyon ve iyileşme süreci yaşamak durumunda kalmaz. Kısacası kişinin öncelikle zamandan kazanmasını sağlar. Bunun yanı sıra yapılan estetik operasyonlar birbirini tamamlar. Meme ve karın germe operasyonları kişinin vücudunun bir anda daha estetik bir hal almasını sağlayarak daha etkili bir sonuç sağlar. Karın germe ya da yağ aldırma ihtiyacı olan kişilerde meme büyütme estetiği tek başına istenilen sonucu sağlamayabilir. Kombine estetik operasyonları hem ameliyat, hem iyileşme sürecini hem de daha estetik bir sonuca ulaşılmasına yardımcı olur.

Meme ve karın estetiği birlikte yapılabilir

MEME VE KARIN ESTETİĞİNDE 3D TASARIM SÜRECİ

Meme estetiği ile karın germe estetiği öncesi 3D simülasyon cihazı aracılığıyla yeni şekiller tasarlanır. Bu işlem için kişinin 8 değişik açıdan yüksek çözünürlüklü fotoğrafları çekilir. Bu fotoğraflar üzerinden ameliyattan ön görünüm sağlayacak şekilde meme ve karın estetiği tasarımı yapılır. 3D Mask yöntemi ile hastanın 3 boyutlu tasarımları da ameliyattan önce kişiye teslim edilir. Bu sayede kişi nasıl bir göğüs ve karın şekline sahip olabileceğini görebilir, ameliyattan önce beklentilerini cerraha çok daha net bir şekilde iletebilir.

Meme büyütme estetiği ile yağ aldırma ya da meme dikleştirme ile karın germe estetiğinde kullanılan ameliyatlı ameliyatsız tekniklere göre iyileşme süreci değişiklik gösterse de ortalama bir hafta içinde kişi normal hayatına devam edecek kadar iyileşebilir. Kombine estetik operasyonlar kişinin ihtiyacına ve kullanılacak tekniklere göre kişiye özel olarak planlanır. Bu yüzden sizin durumunuza özel daha ayrıntılı bilgi almak için mutlaka alanında uzman bir estetik cerraha başvurmanızı tavsiye ederiz.

Meme ve karın estetiği birlikte yapılabilir

arpanetmedya.com’a katkıları için teşekkürler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.