DOLAR 32,3749
EURO 35,0473
ALTIN 2326,946
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Mert Hakan resmen açıklandı! FB TV’de G.Saray’a taş attı

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş’ı transfer ettiğini resmen açıkladı. Sarı-Lacivertliler, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren başarılı futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Mert Hakan resmen açıklandı! FB TV’de G.Saray’a taş attı
06.08.2020
13
A+
A-

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Fenerbahçe bir oyuncuya talip oluyorsa o oyuncu mutlaka çubuklu formayı giyecektir’ ifadelerinin yer aldığı tanıtım videosunda Mert Hakan Yandaş da “Sevgi limit tanımaz, biz Fenerbahçe’yiz!” sözleriyle dikkat çekti.

MERT HAKAN YANDAŞ’TAN İLK AÇIKLAMA

Transferi sonrası FB TV’ye konuşan Mert Hakan Yandaş, şu ifadeleri kullandı:

“Çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Böyle karşılanmak beni çok mutlu etti. Anlatılmaz, tarifi çok zor duygular yaşıyorum. Fenerbahçe camiasına geldiğim için inanılmaz mutluyum.

Çubuklu formayı giymek benim için çok büyük bir onur. Bu kulübe hizmet edecek olmak çok büyük bir ayrıcalık. Bu şansı veren herkese çok teşekkür ederim. Fenerbahçe’nin bir parçası olmak eşsiz bir duygu.

“EMRE BELÖZOĞLU’NU HEP İDOLÜM OLARAK GÖRDÜM”

Emre Belözoğlu’nu hep idolüm olarak gördüm. Transfer sürecinde de tanışma fırsatım oldu. Ondan öğreneceğim inanılmaz şeyler var. Hem duruşuyla hem karakteriyle birçok şey gösterdi.”

“BANA SÖZ VERİP ARKASINDA DURAN TEK KULÜP FENERBAHÇE OLDU”

Bana söz verip arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Başkanıma ve Emre ağabeye teşekkür ediyorum. Benimle ilgili düşünceleri beni çok mutlu etti. Emre ağabeyin benim hakkımda saha içi düşünceleri benim burayı tercih etmeme neden oldu.

Hayatım boyunca verdiğim sözden dönmedim. Dürüstlüğe çok önem verdim. Transfer sürecimde verdiği sözleri tutan tek kulüp Fenerbahçe oldu.

“FENERBAHÇE SÖYLEYECEK SON SÖZÜ, HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ”

Emre ağabey bana bir video atmıştı. Oradaki beste çok hoşuma gitmişti. Sözlerimi onunla bitirmek istiyorum: Fenerbahçe söyleyecek son sözü, haklıyız kazanacağız.”

Transferle ilgili kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaşmıştır.

Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan’a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.