DOLAR 32,3456
EURO 35,1122
ALTIN 2307,514
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Mikrofon ve Madan

ANKARA HABERLERİ Mikrofon ve MadanHaşim KILIÇ 14.06.2018 – 15:42 Son Güncelleme : 15.06.2018 – 10:39

Mikrofon ve Madan
06.08.2019
5
A+
A-

Erdal Ozan Metin’in yazıp yönettiği, genç tiyatrocu Naz Göktan’ın sahneye koyduğu ve Deniz Atlı’nın koreografisini üstlendiği ‘Madam’, Sahne 367’de tiyatroseverlerin karşısına çıktı. Üç temsil yapan oyun, önümüzdeki sezon, aynı sahnede sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Oyunun yönetmeni Erdal Ozan Metin, klasik bir tiyatro oyunu yapmadıklarını, Ankara’daki seyirci alışkanlıklarını kırmak için bir biçim denemesini sahneye koyduklarını söyledi.

TUTUNDUĞU ŞEY MİKROFON

Erdal Ozan Metin, Editp Piaf’ın hayat hikâyesinde kendisini en çok etkileyen şeyi ‘hep yeniden başlıyor olması’ olarak ifade ediyor. Metin, “Düşüyor kalkıyor ama hep bir şeye tutunuyor. Tutunduğu şeyin ne olduğunu biliyor: Mikrofon. Tüm sevdiklerini mikrofonun içine gömmüş ve orada çok iyi saklayabileceğini biliyor” diye konuştu.

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Mikrofon ve Madan hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 14 Haziran 2018 tarihinde saat 15 42’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Mikrofon ve Madan haberi güncellenecektir.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.