DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Muhafazakar aile oteli: Altis Resort Hotel

Antalya Belek’te doğa ve denizle iç içe tatil imkanını sağlayan Altis Resort Hotel, Taşlıburun Mevkii’nde Antalya’nın simgesi fıstık çamları ve kızıl çam ormanlarının içinde yer alıyor. 

Muhafazakar aile oteli: Altis Resort Hotel
27.05.2019
133
A+
A-

Antalya Belek’te doğa ve denizle iç içe tatil imkanını sağlayan Altis Resort Hotel, Taşlıburun Mevkii’nde Antalya’nın simgesi fıstık çamları ve kızıl çam ormanlarının içinde yer alıyor.  Denize sıfır mesafede, 100.000 m2’lik alana kurulu olan Altis Resort Hotel 580 odasıyla hizmet veriyor.

Muhafazakar aile oteli: Altis Resort Hotel

300 m. uzunluğunda 55 m genişliğinde kum sahil şeridi, duş ve soyunma kabinleri bulunuyor. Ayrıca kadınlara etrafı kapalı üstü açık güneşlenme alanı bulunmakta.

Muhafazakar aile oteli: Altis Resort Hotel

Ayrıca kadın ve erkek konuklar için ayrı ayrı tasarlanmış, konforlu, ferah ve hijyenik olan Türk hamamı, saunası, jakuzi havuzu, buhar odası, şok duşları ve masaj odalarıyla stresinizi atabileceğiniz imkanlar bulunuyor. Güzellik merkezi, fitness center ve kuaför hizmetleri ile hem tatilinize yapabilecek hem de kendinizle ilgilenecek vaktiniz olacak.Muhafazakar aile oteli: Altis Resort HotelHer şey dahil konseptinde hizmet veren otel, her damak zevkine hitap edebilen evrensel tatlarla donatılmış, zengin açık büfesi ve samimi ortamı ile sabah kahvaltınızı öğle ve akşam yemeğinizi yiyebileceğiniz açık büfe olan ana restoranıyla sizleri bekliyor olacak.

Muhafazakar aile oteli: Altis Resort Hotel

Fitness, voleybol, basketbol, plaj voleybolu, masa tenisi, tenis kortu, oyun salonu, bilardo, animasyon gösterileri, mini club ve havuz oyunlarıyla gündüzlerinize; profesyonel animasyon ekibi, özel sahnesi, diskosu, konserleri ve canlı müzikleri ile de akşamlarınıza renk katacak. Hem siz hem eşiniz hem de çocuklarınız en rahat edebileceğiniz ortamı sizin için Altis Rosert Hotel tasarladı.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için;

Tel: (0242) 530 03 03

https://altisresort.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.