DOLAR 32,3733
EURO 35,086
ALTIN 2324,448
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Porsche 935 Monza pistinde test edilirken görüldü

1970’lerin en efsane otomobillerinden olan Porsche 935’in yeni versionu, ilk kez Monza pistinde test sürüşünde görüntülendi.

Porsche 935 Monza pistinde test edilirken görüldü
31.01.2019
4
A+
A-

1970’lerde Moby Dick labayıla tanınan ve retro tasarımını tamamen siyah bir gövdeyle buluşturan aracın ilk gösterilen versiyonu, renkli ve kırmızı desenli bir tasarıma sahipti. Ancak yeni versiyonunda görülen simsiyah gövde ve kasa, araca inanılmaz bir hava katmış.

Casus video olarak adlandırılan, Monza pistinden sızdırılan videoda Porche’un sesi o kadar çekici ve güzel geliyor ki bu, otomobil tutkunlarını epeyce gaza getirecektir. Aracın ne kadar hızlı ve seri bir yapısı olduğunu da videodan rahatlıkla görebiliyoruz. 911 GT2 RS’nin 3.8 litrelik motorunu kullanan araç, tam 700 beygir gücünde olacak.

Araç yarış pistlerine özel olarak geliştiriliyor. Bu yüzden hiçbir zaman trafikte göremeyeceğiz ama önümüzdeki aylarda bu aracı yarışırken görmek de büyük bir keyif olacak.

(webtekno)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.