DOLAR 32,3659
EURO 34,9651
ALTIN 2325,362
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Sağlık Bakanlığı atama 2019 ne zaman? Sağlık Bakanlığı doktor atamaları için geri sayım başladı!

Sağlık Bakanlığı atama ne zaman? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Sağlık Bakanlığı doktor ataması tercih başvuruları 2 Eylül 2019 tarihinde sona erdi. Başvurular Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alındı. Şimdi gözler Sağlık Bakanlığı atamalarında. Sağlık Bakanlığınca, 8 bin 876 tabip, 633 uzman tabip, 67 yan dal uzman tabibi olmak üzere 9 bin 576 kadroya yerleştirme işlemi için geri sayım başladı. Sağlık Bakanlığı atama ne zaman? diye merak edenler için yanıtı haberimizde..

Sağlık Bakanlığı atama 2019 ne zaman? Sağlık Bakanlığı doktor atamaları için geri sayım başladı!
08.09.2019
54
A+
A-

 

Sağlık Bakanlığı atama ne zaman? sorusu merak edilen konular arasında üst sıralarda yer alıyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin 876 tabip, 633 uzman tabip ve 67 yan dal uzman tabibi olmak üzere toplam 9 bin 576 boş kadro için personel ataması yapacağını açıklamıştı. Münhal kadrolar için tercih başvuruları  2 Eylül’de sona erdi. Sağlık Bakanlığı atama ne zaman? diye merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı doktor atamaları ile ilgili tüm merak edilen detaylar haberimizde..

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA NE ZAMAN? 

Sağlık Bakanlığı doktor ataması kurası 11 Eylül 2019 Çarşamba günü yapılacak. Kura yeri ve saati ise (https://yhgm.saglik.gov.tr) internet adresinde ilan edilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl kura ile yaklaşık 25 bin tabip, uzman tabip, diş tabibi, uzman diş tabibi ve eczacı unvanlarında personelin atamasının gerçekleştirileceğinin açıklandığını ifade etti. Koca, açıklamasında şunları söyledi:

“Yayımlanan ilanımızla alımların 4’üncü dilimini gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 8 bin 876 tabip, 633 uzman tabip ve 67 yan dal uzman tabibi olmak üzere toplam 9 bin 576 boş kadro için duyurularımızı yaptık. Kura ile yerleştirme işlemleri 11 Eylül 2019 Çarşamba günü noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Yerleştirme sonuçları açıklanan 12 bin tabip dışı sözleşmeli sağlık personelimize ve kura başvuruları başlayan 88’inci Dönem Devlet Hizmeti Yükümlüsü tabiplerimize başarılar diliyorum. Bu yeni atamalarla daha da güçlenecek olan sağlık ordumuz ile vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.