DOLAR 32,4971
EURO 34,7735
ALTIN 2491,017
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Sayısal Loto ne zaman çekiliyor? Sayısal Loto 17 Ağustos çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Sayısal Loto çekiliş sonuçları 17 Ağustos Cumartesi günü yoğun bir şekilde aratılmaya başladı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) idaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişe noter eşlik ediyor. Vatandaşlar ‘Sayısal Loto ne zaman çekiliyor?’ sorusuna yanıt arıyor. Son 6 çekilişte de devreden büyük ikramiye tutarının 12 milyon TL’yi geçmesi bekleniyor. Şans oyunu sevenler Sayısal Loto 1245. çekilişini kaçırmamak istiyor. Peki, MPİ Sayısal Loto 17 Ağustos çekiliş sonuçları açıklandı mı? İşte cevabı…

Sayısal Loto ne zaman çekiliyor? Sayısal Loto 17 Ağustos çekiliş sonuçları açıklandı mı?
17.08.2019
4
A+
A-

Sayısal Loto ne zaman çekiliyor? Sayısal Loto çekiliş sonuçları her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri çekiliyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişi Milli Piyango İdaresi (MPİ) düzenliyor. Büyük ikramiyenin son 6 çekilişte devretmesi ve 12 milyon TL’yi aşması şans oyunu sevenleri heyecanlandırdı. Peki, Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Haberimiz içerisinden 17 Ağustos MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına ulaşabilirsiniz

17 AĞUSTOS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

17 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Çekiliş gerçekleşir gerçekleşmez sonuçlar haberimiz içerisinde yer alacaktır.

14 AĞUSTOS SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

14 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları: 01, 34, 35, 36, 37, 38

SAYISAL LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun” olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, “Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir.

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.