DOLAR 32,324
EURO 35,0628
ALTIN 2310,35
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Şık giyinmek için pratik bilgiler

Şık giyinmek için pratik bilgiler;Şık ve güzel giyinmek istediğimizde, dikkat etmemiz gereken kurallar vardır. Vücudumuzdaki hangi bölgeyi öne çıkaracağımızı, ortamına göre kıyafet seçimi

Şık giyinmek için pratik bilgiler
06.08.2020
30
A+
A-

Şık ve güzel giyinmek istediğimizde, dikkat etmemiz gereken kurallar vardır. Vücudumuzdaki hangi bölgeyi öne çıkaracağımızı, ortamına göre kıyafet seçimi yapmayı bilmeliyiz.

En yakın arkadaşınız “Yüksek Topuklar” olarak, moda ve trendler için yanınızdayız. Uygulaması kolay ve pratik bilgilerle daha şık giyinmenin yollarını anlatıyoruz.

Şık giyinmenin önemi nedir?

Gelecekteki patronunuz, sevgiliniz, en iyi arkadaşınız o an, orada olabilir ve siz şıklığınızla bir adım öne çıkarak artı puan toplayabilirsiniz. Şık giyinmek sizi, her olasılığa karşı hazır tutar ve kendinize güveninizi artırır. Unutmayın, güzellik içten gelir ve dışa yansır. Eğer kendinizi harika hissettiren kıyafetler giyiyorsanız; yüzünüz güler ve etrafa pozitif enerji verebilirsiniz.

Giyecek hiçbir şeyim yok diyorsanız

Bazı günlerde özellikle regl tarihlerinin yaklaştığı zamanlarda üzerinize giyecek bir şey bulamayabilirsiniz, çok normal bu durum tüm kadınların başına gelebilir. İşte o kararsız günler için de modanın çözümü var: siyah kısa bir elbise ya da diğer günlerde üzerinizde muhteşem durduğunu bildiğiniz kot pantolon ve beyaz tişörtü yedekte tutun. Elbise ya da pantolonu mutlaka yüksek topuklu ayakkabılarla giyip, gösterişli aksesuarlarla tamamlayın.

Daha şık giyinmek için kurallar

Şimdi, hep birlikte “Nasıl Şık Olabilirim?” sorusunun en önemli cevaplarından biri olan “odak noktasını belirlemek” kuralına eğilelim ve öğrenerek hayatımızda uygulamaya başlayalım. İlk olarak vücudunuzda en beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz noktaları belirleyin. Bu sayede kıyafet, ayakkabı ve aksesuarların sihirli etkisiyle, istediğinizi öne çıkarabilir, istediğinizi gizleyebilirsiniz.

Belinizi öne çıkarmak için tüyolar

Belinizi öne çıkarmak istiyorsanız; düşük belli pantolon ve kısa bir bluz giyin. Eğer odaklanmayı abartmak istiyorsanız; göbek deliğinize ışıltılı bir piercing yaptırabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz en önemli kural, göbeğinizin gerçekten dümdüz olmasıdır. Elbise giyecekseniz;  piercing takmayın çünkü hem elbise altında potluk yapar hem de sivri uçları elbiseye takılıp deforme olmasına sebep olur.

Kalçalarınızı öne çıkarmak istiyorsanız

Dolgu ya da sivri… Yüksek topuklu ayakkabılar, kalçalarınızı dik gösterir, baldırlarınızı sıkılaştırır. Dar, kalem etekler çok güçlü bir silah gibidir. Yüksek topuklu ayakkabılarınızı, kalem eteklerle kombinleyin. Unutmayın, büyük kalçaları erkekler çok seviyor! Siz de bedeninizi sevin, her noktasını!

Dekolte bölgesini şıkça değerlendirin!

V yakalı bluzların sihirli gücüyle göğüslerinizi öne çıkarabilir ve dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. İster bol kesim ister dar kesimli olsun; V yakalı bluzlar dekoltenizin muhteşem görünmesini sağlar. Etkileyici bir görüntü için dolabınızda mutlaka bulundurun.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.