DOLAR 32,3399
EURO 35,1028
ALTIN 2238,361
BIST 8798,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Skandal yılbaşı! ‘Tam bir aptal…’

İngiltere’de koronavirüs vakaları artarken Premier Lig maçları da teker teker ertelenmeye başladı. Buna rağmen yılbaşı gecesi yaşanan skandallar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Manchester City’nin Fransız yıldızı Benjamin Mendy’nin eve model çağırdığı kaydedildi.

Skandal yılbaşı! ‘Tam bir aptal…’
03.01.2021
13
A+
A-

İngiltere’de koronavirüs vakaları tekrar artış göstermiş durumda. Son günlerde vakalar 50 binin üzerinde çıkarken Premier Lig maçları da bir kez daha takımlardaki yüksek vakalar nedeniyle ertelenmeye başladı. Manchester City’nin Everton ile oynayacağı maç ertelenmiş, City’den 5 futbolcuda Covid-19 olduğu tespit edilmişti.

Kulüpten futbolcuların evlerinden çıkmaması talimatı verilirken yılbaşı gecesi büyük bir skandal yaşandı. Takımın Fransız sol beki Benjamin Mendy’nin bir modellik şirketinden yılbaşı gecesi için evine bir kadın çağırdığı ve kalabalık şekilde gece geç saatlere kadar parti yaptıkları belirtildi.

SAATLER ÖNCESİNDE AÇIKLANMIŞTI

Mendy’nin düzenlediği partinin saatler öncesinde Manchester City’den Riyad Mahrez ve Gabriel Jesus’un koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı açıklanmıştı.

İngilterede skandal yılbaşı Koronavirüs varken sinirlendiren hareket

”SABAHA KADAR DEVAM ETTİ, TAM BİR APTAL!”

İngiliz basınına konuşan bir görgü tanığı, ”Mendy’nin evinden çok ses geliyordu. Kızların bağrışma seslerini çok rahatlıkla duyabiliyorduk. Partileri sabaha kadar devam etti. Mendy, koronavirüs kurallarına uymadığı için gerçekten tam bir aptal.” sözlerini kullandı.

TOTTENHAM DA KARIŞTI, MOURINHO ÇOK SİNİRLENDİ

Öte yandan Tottenham’dan Reguilon, Lamela, Lo Celso ve West Ham’dan Lanzini de toplu olarak yılbaşı partisi verdiler. Bir evde kız arkadaşları, eşleri ve arkadaşları ile birlikte yeni yıla giren futbolcular, büyük tepki çekti. Mourinho, futbolcuların bu davranışını ‘sorumsuzca’ olarak nitelerken ”Kulüp bu futbolcuların hareketinden dolayı hiç mutlu değil.” sözlerini kullandı.

İngilterede skandal yılbaşı Koronavirüs varken sinirlendiren hareket

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com’da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna…

Spor Haberleri Haberizi.com da
Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.