DOLAR 32,5108
EURO 34,9463
ALTIN 2435,493
BIST 9793,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Son dansçı bırakana kadar

ANKARA HABERLERİ Son dansçı bırakana kadarHaşim KILIÇ 17.11.2018 – 10:29 Son Güncelleme : 17.11.2018 – 10:29

Son dansçı bırakana kadar
06.08.2019
7
A+
A-

Famenko maratonuna profesyonel ve amatör çok sayıda dansçı katıldı. Tepe Prime’daki Hayal Kahvesi’nde gerçekleşen gecede katılımcılar, Flamenko dansın eğlenceli formlarından biri olan ‘Sevillanas’ dans etti. Son dansçı bırakana kadar süren gecede Bilgehan Ener birinci, Aysu Yalman ikinci ve Esra Kılınç üçüncü oldu. Maratonun organizasyonunu üstlenen Kerime Rana Kartaloğlu, Flamenko müziği ve dansının, 2010’da UNESCO tarafından ‘Dünya Somut Olmayan Kültür Mirası’ listesine alındığını ve bu günü ‘Dünya Flamenko Günü’ olarak kutladıklarını aktardı.

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Son dansçı bırakana kadar haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.