DOLAR 32,324
EURO 35,0628
ALTIN 2310,35
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Trabzonspor’un transfer politikası belli oldu

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor’un bu yaz izleyeceği transfer politikası belli oldu. Buna göre bordo mavililer 1 kaleci, 2 stoper, 1 sol bek, en az 3 kanat, 2 orta saha, 1 forvet transfer edecek.

Trabzonspor’un transfer politikası belli oldu
29.05.2019
8
A+
A-

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’dan oluşan transfer komitesi, teknik ekiple yaptığı değerlendirme sonucunda transfer çalışmalarında izlenecek yol haritasını belirledi.

Gelecek sezon öncesi bonservisi elinde olan veya kiralık alınabilecek oyunculara yönelecek olan bordo-mavili kulüp, sadece 24 yaş altı futbolculara bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmaya çalışacak. Toplamda 1 kaleci, 2 stoper, 1 sol bek, 2 orta saha (6 ve 8 numara), en az 3 kanat ve en az bir forvet oyuncusu transferi yapılacak.

İŞTE BÖLGE BÖLGE TRANSFER PLANI…

1-Stoper ve orta sahaya; tecrübeli ve takımda direkt oynayabilecek birer oyuncu alınacak. Şartlar izin verirse ikiye de çıkılacak.

2-Kalede; Uğurcan ve Arda’nın rekabet edeceği ve gelişimine katkı sağlayacağı bir ismin takviyesi gündemde.

3-Sağ bek transferi olmayacak, sol bek mevkiine ise bir takviye kesinlikle yapılacak.
Novak ayrılırsa bu sayı birisi yerli diğeri yabancı olmak üzere iki olacak.

4-Forvete yapılacak transfer sayısı belirsiz. Rodallega kendisine yapılan teklife henüz yanıt vermedi. Kalması halinde dahi hava topu hakimiyeti iyi olan bir oyuncu alınacak.

5-Kanatlarda; teknik direktör Karaman, oyunu iki yönlü oynayabilecek futbolcular istiyor. Yusuf Sarı ve Fıratcan Üzüm’ün transferleri son aşamada ancak tecrübeli isimlerle de görüşme yapılıyor. Haberizi.com ile spor haberleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.