DOLAR 32,5422
EURO 34,8761
ALTIN 2422,729
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Ünlü rapçi klip çekiminde ölümden döndü! Bir anda alevlerin arasında kaldı

Ünlü rapçi Tepki, klip çekiminde alevler içerisinde kaldı. Yaşanılan kazada başından yaralanan ‘Tepki’ lakaplı Kerem Gülsoy, “Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaşayabilirdik” dedi.

Ünlü rapçi klip çekiminde ölümden döndü! Bir anda alevlerin arasında kaldı
21.12.2020
34
A+
A-

‘Tepki’ lakaplı Kerem Gülsoy, geçtiğimiz cuma günü yeni klibi için kamera karşısına geçti. 25 Aralık’ta yayınlanacak “Sık” isimli şarkının klip çekimleri devam ederken patlama sahnesinde ünlü rapçi alevlerin arasında kaldı.

Alevlere anında müdahale eden set ekibi yangını söndürdü. Hastanedeki tedavisinden sonra açıklamalarda bulunan ünlü rapçi, patlamanın tahmin ettiğinden daha öne doğru geldiğini belirterek, üstünde kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydı daha büyük sıkıntılar yaşayabileceğini ifade etti.

“BENDEN BAŞKA KİMSE YOKTU SAHNEDE, O ANI TEK BAŞIMA YAŞADIM”

Kerem Gülsoy, “Klip çekimindeydik, patlama sahnemiz vardı, bütün hazırlıklarımızı yaptık. Ama her şey planladığımız gibi olmadı. Patlama tahmin ettiğimizden biraz daha öne doğru geldi. Orada yanıcı maddeler, yanıcı sıvılar birleşince ciddi bir faciadan döndük. Biraz kalın giyindiğim için vücuduma bir şey olmadı. Ama başımdan yaralandım. Herkes elinden geldiğince dikkatliydi, set gayet tedbirli ve profesyonel bir ekipti, ucuz atlattık. Hastanede kalmadım, sadece ilk yardım uygulandı. Acile gittik kafama pansuman yaptılar. Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaşayabilirdik. Ama dediğim gibi ucuz atlattık ve biraz panikledim tabii ki. Benden başka kimse yoktu sahnede, o anı tek başıma yaşadım” dedi.

Son dakika haberleri... Ünlü rapçi Tepki klip çekiminde ölümden döndü Bir anda alevlerin arasında kaldı

 

Kaynak Hürriyet

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.