DOLAR 32,3339
EURO 35,1089
ALTIN 2300,95
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için Marriot ile ön protokol yapıldı

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde bulunan 5 yıldızlı otelin Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı. 215 oda, balo ve toplantı salonlarının yer aldığı otel bölgenin en değerli noktasında 29 Ekim 2018’de misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için Marriot ile ön protokol yapıldı
06.08.2020
133
A+
A-

Artaş İnşaat, Invest İnşaat ve Evyap ortaklığıyla Ayazağa’da inşa edilen Vadistanbul, Türkiye’nin en büyük karma projeleri arasında öne çıkıyor. İstanbul’un Maslak, Nişantaşı, İstiklal Caddesi gibi merkezlerinin alternatifi olarak geliştirilen Vadistanbul, AVM’si, ofisleri ve konutlarıyla gündüz nüfusu 40 bin kişiyi bulan yeni bir şehir merkezi niteliğinde konumlanıyor.

ARKASINDA ORMAN

424 bin metrekare alan üzerinde yükselen Vadistanbul’un arkasını Belgrad Ormanı çevrelerken, projenin içinden geçen Sadabad Deresi’yle de benzersiz, doğal bir donatıya sahip.  

METROPOLÜN KALBİNDE, METROSU İÇİNDE 

Türkiye’de bir çok “İlk”lere ve “En”lere imza atılan proje dahilinde Türkiye’nin ilk Havaray’ı Vadistanbul için hayata geçirildi ve şehrin Metro ağına doğrudan özel bağlantı sağlandı. Yeni havalimanına yakın bir noktada konumlanan Vadistanbul, TEM ve E-5 Otoyollarına da kolay ulaşım imkanıyla dikkat çekiyor.

Vadistanbul’un 4. Nesil AVM’si, ofisleri ve alışveriş caddesinin bulunduğu Bulvar etabında yer alan Vadistanbul Otelcilik A.Ş. tarafından inşaatı gerçekleştirilen 5 yıldızlı otel, Marriott Hotel kalitesiyle hizmete girecek.

Marriott International’ın 90 yılı aşkın tecrübesini taşıyacağı otel, bölgenin en yeni ve en modern tasarıma sahip oteli olarak öne çıkacak. “Bu heyecan verici projede Marriott Hotels and Resorts markamızın yeni yüzünü yansıtabilmek için sabırsızlanıyoruz” diye söze başlayan Marriott International Türkiye Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan, İstanbul’un geleceğine güvendiklerini ve Türkiye’deki büyümelerini hızla sürdürdüklerini dile getirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.