DOLAR 32,5827
EURO 34,8308
ALTIN 2416,599
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Vali, Öğretmen ve polis izolasyon takibinde

Konya’da salgınla mücadele kapsamında, Vali Özkan’ın da dahil olduğu, öğretmen ve polislerden oluşan izolasyon takip ekibi kuruldu. Ekip, evde karantinaya alınan hastaları takip ediyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor.

Vali, Öğretmen ve polis izolasyon takibinde
10.08.2020
46
A+
A-

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’nın emniyet güçleri, sağlık ekipleri ve duyarlı vatandaşlarıyla salgına karşı mücadelede örnek bir süreç yürüttüğünü söyledi. Özkan, valilik bünyesinde kurulan öğretmen ve polislerden oluşan izolasyon takip ekibini motive etmek, çalışmaları sahada denetlemek ve vatandaşları bilgilendirmek için ekiple denetimlere katıldı. Tedbirleri yerinde denetlemek üzere ekiplerle sahada olduğunu dile getiren Özkan, “Az önce bir ailemizi ziyaret ettik. Ailemizin bir çocuğu pozitif. Ekiplerimiz, doktorlarımızın rehberliğinde tek tek evde hastalarımızı hem takip hem tedavi ediyor hem de ihtiyaçlarının temini konusunda yardımcı oluyor” dedi.

HER HASTAYA BİR PERSONEL

Özkan, sözlerine şöyle devam etti: “Testi pozitif olup evlerine gönderdiğimiz kardeşlerimizin her birisinden sorumlu bir polis memuru ya da okul müdürü, öğretmen arkadaşımızı görevlendirmiş olduk. Her hastadan sorumlu bir personelimiz var. Bunlar hastalarla iletişim halinde. Ara sıra yanlarına uğrayıp hal hatır soruyor, bir ihtiyaçları olduğu zaman da Vefa Destek Grubunu hastaya yönlendiriyorlar. Aynı zamanda hastaları kurallara uymaları noktasında uyarıyorlar.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.