DOLAR 32,3734
EURO 35,0009
ALTIN 2325,994
BIST 9088,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Xbox Live Gold Ekim ayı oyunları belli oldu

Microsoft, her ay olduğu gibi Xbox Live Gold üyelerine özel bir dizi oyunu ücretsiz hale getirdi. İşte o oyunlar…

Xbox Live Gold Ekim ayı oyunları belli oldu
01.10.2020
51
A+
A-

Microsoft, Xbox 360 ve sonrası herhangi bir Xbox oyun konsolu modeline sahip olan ve Live Gold üyeliği de bulunan oyuncularına özel bir dizi oyunu bedava yaptı. Her ay olduğu gibi Ekim ayını da boş geçmeyen şirket, Xbox One sahipleri için Maid of Sker ile birlikte Slayaway Camp: Butcher’s Cut oyunlarını ücretsiz yaptı.

Xbox 360 oyunlarına geldiğimizde ise Microsoft, Sphinx and the Cursed Mummy ile Costume Quest oyunlarından Ekim ayı boyunca ücret almayacak.

Her ne kadar bu oyunlar Live Gold üyeleri için Ekim ayında ücretsiz de olsa, oyunların ücretsiz olduğu tarihler birbirinden farklı. Slayaway Camp: Butcher’s Cut, Ekim ayının başından sonuna kadar bedava indirilebilirken, Maid of Sker ise 16 Ekim – 15 Kasım tarihlerinde ücretsiz yüklenebilecek.

Benzer şekilde Sphinx and the Cursed Mummy 1-15 Ekim, Costume Quest ise 16-31 Ekim tarihlerinde bedava olacak.

Ücretli abonelik platformu Live Gold üyesi olmayanlar ise bu oyunları bedava indiremeyecek.

Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.