DOLAR 32,3358
EURO 35,1759
ALTIN 2242,02
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Zulme istenen ceza belli oldu! Otelde 2 gün boyunca dövmüştü

Rus sevgilisi Otevva Elvıra’yı otel odasında iki gün boyunca döverek yüzünü tanınmayacak hale getiren Alp Mutlu hakkında 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Zulme istenen ceza belli oldu! Otelde 2 gün boyunca dövmüştü
06.06.2021
41
A+
A-

Otomobil sektöründe yöneticilik yapan Alp Mutlu (40), bir yıldır birlikte olduğu Rus uyruklu Otevva Elvıra (47) ile 13 Mart’ta İstanbul Ataşehir’de bir otele gitti. Elvıra’nın iddiasına göre, ertesi gün yaklaşık bir buçuk litre içki içen Mutlu, “Eski kocandan çocuk doğurdun, benden çocuk doğurmuyorsun” diyerek şiddet uygulamaya başladı. Aldığı darbeler sonucu kanlar içerisinde kalan Elvıra’nın kanının bulaştığı ellerini yalayan Alp Mutlu, bir yandan da “Tadı ne güzel” ve “Rusya’ya gelip seni öldüreceğim, yüzünü keseceğim” diyordu. Mutlu, saatlerce süren işkenceye ertesi gün de devam etti. Yere düşen Elvira’nın başına tekme vurdu.

Otelde zulme 14 yıl istendi

15 Mart’ta Alp Mutlu sigara almak için dışarı çıkınca Elvıra hemen resepsiyona giderek polis çağırmalarını istedi. Elvıra’yı bir odaya götüren otel görevlisi, geri dönen Alp Mutlu’ya, “Burada seninki” dedi. Mutlu, otel görevlisi odadan çıkınca Elvıra’yı dövmeye devam etti. Elvıra’nın yardım çığlığını duyan otele gelen polisler kendisini hastaneye götürdü.

Otelde zulme 14 yıl istendi

BİR HAFTA TEDAVİ GÖRDÜ

Gözaltına alınan Mutlu tutuklanırken, ifadesinde, “Aramızda olan ilişkiyi de eşime söylemekle tehdit ediyordu. Cep telefonumu aldı ve eşimi aramak istedi. Ben müsaade etmeyince koluma birkaç kere vurdu. Ben de kendisine vurdum. Vurduğum için çok pişmanım. Ondan önce kendisine herhangi bir darp eylemim olmamıştır. Hiçbir şekilde kendisini zorla otelde tutmadım” dedi. Elvıra da bir hafta süren tedavisinin ardından ülkesine döndü.

‘YAŞAMINI TEHLİKEYE SOKTU’

Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede; İstanbul Anadolu Adli Tıp Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen doktor raporunda, Elvıra’nın “Yaşamını tehlikeye sokan bir durum olduğu, basit bir tıbbi müdahale ile giderilemeyecek” şekilde yaralandığının tespit edildiği belirtildi. Mutlu’nun ‘tehdit’, ‘eziyet etme’ ve ‘cebir kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya teşebbüs’ suçlarından 4.5 yıldan 14 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Otevva Elvıra’nın avukatı Abdullah Onur Eyüboğlu, “İddianame tahminlerimizin çok uzağında kaldı. Biz, öldürmeye teşebbüsten dava açılması gerektiğini düşünüyoruz ve görev itirazında bulunacağız” dedi.

Kaynak : Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.