DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

İki kardeş mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar!

Samsun’da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu. Yaralı kadın ambulans helikopter ile kardeşi ise kara ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

İki kardeş mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar!
05.11.2023
5
A+
A-

Olay, Samsun’un Ayvacık ilçesinin kırsal mahallesi olan Kabaklık’ta Çöldür Yaylası mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da ikamet ettikleri öğrenilen Hatice Yayla (54) ile kardeşi Adem Akgün (47) memleketleri Samsun’a gezmeye gittiler. Abla-kardeş ormanlık alanda mantar toplarken, Hatice Yayla dengesini kaybederek uçuruma yuvarlandı.

Adem Akgün de ablasına yardıma giderken aynı yerde uçuruma yuvarlanarak hastanelik oldu. Abla-kardeşin yardımına jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Samsun’dan havalanan Sağlık Bakanlığına bağlı ambulans helikopter de olay yerine yakın yere indi.

Ekipler tarafından bulundukları yerden sedye yardımıyla kurtarılan kardeşlerden Hatice Yayla ambulans helikopter ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Adem Akgün de kara ambulansı ile Ayvacık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.