DOLAR 32,451
EURO 34,7284
ALTIN 2438,152
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Apple dünya genelindeki bütün mağazalarını kapatıyor

Apple dünya genelindeki bütün mağazalarını kapatıyor
15.03.2020
13
A+
A-

Çin’de ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeniyle birçok teknoloji şirketi çeşitli önlemler almak zorunda kalmıştı. Bu şirketlerden biri olan Apple, Çin genelindeki bütün mağazalarını kapatmış ve bir süre sonra yeniden açmıştı.

Koronavirüs salgınının Çin’de yavaş yavaş etkisini yitirdiği şu günlerde bu sefer de Avrupa ülkeleri tehdit altında. Başta İtalya olmak üzere birçok ülkede ölüm oranlarının artması Apple’ı harekete geçirdi.

AOPPLE

APPLE BÜTÜN MAĞAZALARINI KAPATIYOR

Apple’ın geliştirici etkinliğini iptal ettiğini bugün sizlerle paylaşmıştık. Şirketin CEO’su Tim Cook, yeni bir açıklama yaparak 27 Mart’tan itibaren dünya genelindeki bütün Apple mağazalarının kapanacağını duyurdu.

Apple, Hong Kong, Makao ve Tayvan gibi bölgelerde ise mağazalarını açık tutmaya devam edecek. Çünkü söz konusu bölgelerdeki virüsün yayılma hızı oldukça azalmış durumda.

Apple CEO’su dünya genelinde kapatılacak bütün mağazaların yeniden ne zaman açılacağı hakkında ise bir açıklama yapmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel bilim ve teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji

Apple dünya genelindeki bütün mağazalarını kapatıyor

Apple dünya genelindeki bütün mağazalarını kapatıyor

Apple dünya genelindeki bütün mağazalarını kapatıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.