DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

TikTok’a yeni özellik geliyor! Test edilmeye başlandı

En çok kullanılan sosyal medya platformu TikTok, kullanıcılara videolardaki bireysel yorumları beğenmemelerine izin veren bir özelliği test ediyor.

TikTok’a yeni özellik geliyor! Test edilmeye başlandı
24.04.2022
33
A+
A-

Bir blog gönderisinde TikTok, bireylerin alakasız veya uygunsuz buldukları yorumları başkaları tarafından görülmeden işaretleyebileceklerini söylüyor. TikTok, bu geri bildirimin, yorum bölümünü tutarlı bir şekilde var olmasını sağlamak ve yorumların filtrelenmesinde daha isabetli ölçümlerin yapılmasının sağlanacağını umduğunu söyledi.

TikTok kullanıcıları, içerikle ilgilenmediklerini bildirmek için videoları beğenmeyebiliyorlar. Ancak bu yeni özellikle topluluk kuralları ihlalleri için yorum bildirme seçeneğine ek olarak, artık yorumu beğenmeme düğmesi de mevcut görünüyor. Şirket ayrıca, yüksek hacimli olumsuz yorum alan içerik oluşturuculara yorum filtreleme ve toplu engelleme ve silme gibi özellikler hakkında hatırlatıcılar göndermeyi denediğini de belirtiyor.

85 milyondan fazla videoyu kaldırdı
TikTok’a göre, özelliğin tam olarak kullanıma sunulup sunulmayacağına ilişkin kararlar önümüzdeki haftalarda verilecek. Bugünkü şeffaflık raporunda TikTok, Ekim ve Aralık 2021 arasında 85 milyondan fazla videoyu ihlaller nedeniyle kaldırdığını söylüyor. Bu da uygulamaya yüklenen tüm videoların yaklaşık yüzde 1’ini oluşturuyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.