DOLAR 32,5239
EURO 34,9264
ALTIN 2437,139
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Hakan Altun’dan Ajda Pekkan açıklaması

Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil, Ajda Pekkan ve Hakan Altun’un aşk yaşamaya başladığını söyledi. Çiftin flört aşamasında olduğunu söyleyen Serengil, “Mutlu olduklarını duydum” dedi. Bu iddialara ilk cevap Hakan Altun’dan geldi.

Hakan Altun’dan Ajda Pekkan açıklaması
01.10.2020
19
A+
A-

Canlı yayında açıklama yapan Serengil “Bodrum’da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan’ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun’la aşk yaşıyormuş. Ben çok desteğim çok mutlu olurlar. İkisi bir düet yapsa yer yerinden oynar. Ben yakıştırdım onları. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar. Baskıdan dolayı inşallah ayrılmazlar” dedi.

HAKAN ALTUN: BİZ DOSTUZ

Bu iddialar üzerine ilk açıklamayı Hakan Altun yaptı. Sanatçı aşk haberlerini yalanlayarak ” Ajda hanımla müzik ve dostluk dışında herhangi bir ilişkimiz yoktur” dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Hakan Altundan Ajda Pekkan açıklaması

 

 

Kaynak Hürriyet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.