DOLAR 32,571
EURO 34,9601
ALTIN 2446,788
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Gaziantep °C

Hibrit spor otomobil yollara çıkmaya hazır

Lexus, 2019 Barselona Otomobil Fuarı’nda amiral gemisi coupe modelinin, LC 500h ‘Matte Prototype’ ismiyle yeni bir prototipini sergiledi.

Hibrit spor otomobil yollara çıkmaya hazır
08.08.2019
6
A+
A-

Markanın yenilikçi yüzünü sergileyen bir başka örnek olan bu araçta, farklı yüzeyler ve özel renkler kullanıldı.

Prototipte kullanılan ‘Uzay turuncusu’ adı verilen renk için, bulutsuz bir gün batımında güneşe bakıldığında görülen turunu tonlardan esinlenildi. Mat bir boyayla tamamlanan bu renkler, 21 inç yarı mat siyah jantlar, karbonfiber tavan ve aktif spoyler LC 500h’nin daha sıra dışı görünmesini sağladı.

LC 500h’nin kabininde de ‘Uzay turuncusu’ renk teması devam ediyor. Bunu gösterge panelinde, direksiyon ve kapı panellerinde görmek mümkün.

LC 500h ‘Matte prototype’, Lexus’un gelişmiş kendi kendini şarj eden hibrit sistemiyle kombine edildi. Lexus’un kendi kendini şarj eden hibrit teknolojisi, şarj kablosu gerektirmeden LC 500h’nin sürüş sırasında şarj edilmesini sağlıyor. Lexus’un hibrit teknolojisi, konforlu bir sürüş, verimlilik ve daha düşük tüketimler sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.